Forum membincangkan segala aktiviti ex-student ATDI dari 1998 hingga 2002
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Siapa buat anda tension!!

Go down 

Siapa yg buat korang tension
Cikgu Ali
67%
 67% [ 6 ]
Ustaz Barudin
0%
 0% [ 0 ]
Sir Rahim
0%
 0% [ 0 ]
Ustaz Fauzi
11%
 11% [ 1 ]
Dugong
22%
 22% [ 2 ]
Total Votes : 9
 

AuthorMessage
Zedi
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 81
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 10:53 am

Sedikit Poll Question!!

TOLONG VOTE DULU..LEPASTU BARU KOMEN PASAL APE...


Last edited by Zedi on Thu Jul 17, 2008 12:19 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://atdi02members.forumotion.com
Mike
Penguatkuasa
Penguatkuasa
avatar

Number of posts : 49
Age : 33
Location : K.L
Job/hobbies : Football
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 11:19 am

apau lempang ak


Last edited by Mike on Thu Jul 17, 2008 12:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
Zedi
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 81
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 11:41 am

Mike wrote:
apau lempang ak
bile mase die lempang ko ek??
Back to top Go down
View user profile http://atdi02members.forumotion.com
Rees
Penguatkuasa
Penguatkuasa
avatar

Number of posts : 87
Age : 33
Location : KLang
Job/hobbies : Gurl :P
Registration date : 2008-07-15

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 2:53 pm

Ntah Mike.. bile lak Apau lempang orang..

Ke ko kene lempang ngan Hantu Seret ATDI???
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/11107293
Mike
Penguatkuasa
Penguatkuasa
avatar

Number of posts : 49
Age : 33
Location : K.L
Job/hobbies : Football
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 2:57 pm

mase maghrib la..mase dlm bilik air form 5 tue.sbb bru nk mndi..yg ak igt tu ak kene lempang kiri kanan serentak cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
Zedi
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 81
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 3:33 pm

Rees wrote:
Ntah Mike.. bile lak Apau lempang orang..

Ke ko kene lempang ngan Hantu Seret ATDI???

bukan hanti seret le..hantu STEP...
Back to top Go down
View user profile http://atdi02members.forumotion.com
Rees
Penguatkuasa
Penguatkuasa
avatar

Number of posts : 87
Age : 33
Location : KLang
Job/hobbies : Gurl :P
Registration date : 2008-07-15

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 6:16 pm

oppss.. sori.. yup, Hantu Step.. What a Face
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/11107293
LegionG4
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 9
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 6:58 pm

aku disuruh nyer cat batu.... x der pekdah tul orang pendek itu... Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
Zedi
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 81
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Thu Jul 17, 2008 9:45 pm

LegionG4 wrote:
aku disuruh nyer cat batu.... x der pekdah tul orang pendek itu... Razz Razz Razz
kih kih kih... ko kene cat batu kat mane??

FYI..aku tension ngan pakcik dugong tu...tak tau le die hidup lagi ke tak...
aku tension sbb selalu dgr radio org2 tua je...bosan!!
Back to top Go down
View user profile http://atdi02members.forumotion.com
LegionG4
n e w b i e
n e w b i e


Number of posts : 9
Registration date : 2008-07-17

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Sat Jul 19, 2008 8:45 pm

Zedi wrote:
LegionG4 wrote:
aku disuruh nyer cat batu.... x der pekdah tul orang pendek itu... Razz Razz Razz
kih kih kih... ko kene cat batu kat mane??

FYI..aku tension ngan pakcik dugong tu...tak tau le die hidup lagi ke tak...
aku tension sbb selalu dgr radio org2 tua je...bosan!!

kena cat batu warna merah kuning sekeliling asrama.... penat giler.......

Naik ngan dugong mmg tensen... nasib baik brother sahak best.... santa
Back to top Go down
View user profile
Mike
Penguatkuasa
Penguatkuasa
avatar

Number of posts : 49
Age : 33
Location : K.L
Job/hobbies : Football
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Tue Jul 22, 2008 10:51 am

snior dok blkg ye!!! farao
Back to top Go down
View user profile http://www.yahoo.com
sobie
n e w b i e
n e w b i e
avatar

Number of posts : 3
Age : 33
Job/hobbies : FTT
Registration date : 2008-08-23

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Sat Aug 23, 2008 2:08 am

hahaha..ali gak champion buat orang tension Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Rees
Penguatkuasa
Penguatkuasa
avatar

Number of posts : 87
Age : 33
Location : KLang
Job/hobbies : Gurl :P
Registration date : 2008-07-15

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Mon Nov 10, 2008 9:26 am

biasa ar tu bro.... Smile
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/11107293
MQ
n e w b i e
n e w b i e
avatar

Number of posts : 10
Age : 33
Location : BALAKONG CHERAS
Job/hobbies : BANKERS
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Mon Nov 17, 2008 10:20 pm

ish ko ni zedi...ok la tu dugong pasang lagu lama2...baru stylo...cam lagu org nak mati pun ada kadang aku dengar...

wei ko lupe lagu 2 nama la...pak cik syed guard tu ngan ustaz poden...
Back to top Go down
View user profile
MQ
n e w b i e
n e w b i e
avatar

Number of posts : 10
Age : 33
Location : BALAKONG CHERAS
Job/hobbies : BANKERS
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Mon Nov 17, 2008 10:26 pm

moderator...tambah a agi vote utk yang lain plak...cnth cam sr yang paling cute ke,sr yang paling buat kite bengang ke,budak batch kite yang paling gempaq ke..x pun sapa yang paling x boleh blah ke,ke vote sapa nak kawin dulu ke...bagi a range agak2 masing2 nak kawin umur bape...x pun buat survey masing2 nak kawin ngan artis mana...rita rudaini ke,norlia ghani ke,nasha aziz ke,pah bedah ke,nora danish ke....menarik x idea aku ni??ni nak kena bagi gaji ni...bagi banyak idea ni..
Back to top Go down
View user profile
Rees
Penguatkuasa
Penguatkuasa
avatar

Number of posts : 87
Age : 33
Location : KLang
Job/hobbies : Gurl :P
Registration date : 2008-07-15

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Tue Jan 06, 2009 8:43 am

Yup..
Bernas jugak idea MQ ni kadang2..

Mr. Moderator.
Pls...... jalankan tugas anda.
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/11107293
Zedi
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 81
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   Tue Jan 20, 2009 3:39 pm

MQ wrote:
moderator...tambah a agi vote utk yang lain plak...cnth cam sr yang paling cute ke,sr yang paling buat kite bengang ke,budak batch kite yang paling gempaq ke..x pun sapa yang paling x boleh blah ke,ke vote sapa nak kawin dulu ke...bagi a range agak2 masing2 nak kawin umur bape...x pun buat survey masing2 nak kawin ngan artis mana...rita rudaini ke,norlia ghani ke,nasha aziz ke,pah bedah ke,nora danish ke....menarik x idea aku ni??ni nak kena bagi gaji ni...bagi banyak idea ni..
sbnrnye utk vote ni takyah moderator yg buat..korang create le sendri..
caranya..bile create topic baru..ko letak le vote korang..kat area Add a Poll..
Back to top Go down
View user profile http://atdi02members.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa buat anda tension!!   

Back to top Go down
 
Siapa buat anda tension!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Atdi 1998 - 2002 :: General :: UMUM-
Jump to: